Hvordan markedsføre egen bedrift

Written by Synlig Bedrift

6. January 2023

Det finnes mange måter å markedsføre sin egen bedrift på, og det kan være lurt å ha en kombinasjon av ulike metoder for å nå ut til målgruppen din på best mulig måte.
Her er noen forslag til hvordan du kan markedsføre bedriften din på en meningsfull måte.
Jeg anbefaler å følge denne rekkefølgen når du markedsfører bedriften din.

 

Google My Business:
Dette er et gratis verktøy fra Google som lar deg liste opp bedriften din på Google Maps og i søkeresultater. Dette kan være en effektiv måte å nå ut til lokale kunder og øke synligheten til bedriften din.

 

Nettside:
Det er viktig å ha en profesjonell nettside som presenterer bedriften din på en god måte. Sørg for at den er lett å navigere på og at den inneholder all relevant informasjon om bedriften og dine produkter/tjenester.

Synlighet på Google:
Det finnes to hovedmåter å øke synligheten til bedriften din på Google på: gjennom søkemotoroptimalisering (SEO) og betalt søk (Pay-per-click, PPC). SEO handler om å gjøre det enklere for Google å forstå hva bedriften din tilbyr, slik at den dukker opp i søkeresultatene når folk søker etter relevante søkeord. PPC derimot, handler om å betale for at annonsene dine skal vises i søkeresultatene når folk søker etter spesifikke søkeord.

Sosiale medier:
Opprett profiler på de sosiale mediene som passer best for bedriften din, og legg ut innhold som er relevant og interessant for målgruppen din.

Sponsing og samarbeid:
Vurdér om det kan være lurt å samarbeide med andre bedrifter eller organisasjoner, eller å sponsor hendelser eller aktiviteter. Dette kan være en måte å nå ut til nye målgrupper på.

God gammeldags markedsføring:
Dette inkluderer reklame i aviser og magasiner, plakater og annonser på TV og radio. Vurdér hva som passer best for bedriften din og målgruppen din.

Det viktigste er å være konsekvent i markedsføringen din, og å sørge for at budskapet ditt når frem til målgruppen din på en meningsfull måte.

You May Also Like…

5 tips når din bedrift skal vokse

5 tips når din bedrift skal vokse

Å investere overskuddet ditt i vekst er en viktig måte å sikre at bedriften din kan fortsette å vokse og utvikle seg,...

0 Comments