Prosjektledelse

Trenger du en  Prosjektleder på  Lillehammer med lang erfaring innen endringsprosesser og digitalisering? 

Å være en god prosjektleder krever mye kompetanse. Både om det faglige, samt om hvordan lede et prosjekt. En grundig forståelse av kunders behov, sammen med kunnskap om teknologi og prosjektledelse er en viktig suksessfaktor for ethvert prosjekt. For å sikre at man kommer på rett spor kan en mulig løsning være å så raskt som mulig få inn en interim prosjektleder. Vår spesialitet er digitaliseringsprosjekter og omstillingsprosesser.

Send oss en mail

Digitalisering er mer enn et IT-prosjekt, det handler om hvordan man utvikler forretningen. Formålet er å øke virksomheters verdiskapning, med IT som den sentrale muliggjøreren. En god IT-prosjektleder er godt kjent med hva som er fallgruvene og suksessfaktorene. Skal man digitalisere en prosess nytter det ikke å ha en prosjektleder som er god på byggeprosjekter. 

Organisasjonskultur og lederskap er avgjørende for hvor vellykket en omstilling blir, og vi kan bistå ledere og ansatte å planlegge og styre endringsprosesser. Det er avgjørende at alle ansatte er godt involvert når organisasjonen skal endre seg. Vi hjelper oppdragsgiver med å takle de utfordringer organisasjoner møter i slike endringsprosesser.

Hvorfor leie en Prosjektleder?

  • Fleksibelt
  • Tids- og kostnadsbesparende
  • Relevant kompetanse og bred erfaring
  • Etablert prosjektmetodikk og struktur

Vi tar gjerne en uforpliktende prat. 

Vi forenkler markedsføring og hjelpe din bedrift å lykkes.